Hei kaikille! Viime haasteen kommenteissa kysyttiin voisinko lisätä linkin Valokuvatorstaihin ja onko torstaiblogien ylläpito päättymässä, kun viikon aikana ei ole linkitetty. Vastaan tässä, jotta kaikki saavat vastauksen.

En voi linkittää Valokuvatorstaihin mitään, koska en hoida sitä puolta enkä tiedä mitään Mr. Linkyn toiminnasta. Valokuvatorstaihin liittyvät kysymykset kannattaa lähettää esimerkiksi torstaiblogien sähköpostiin, jos sivulle ei pääse kommentoimaan. Sähköpostiosoite on torstaiblogit [ät] gmail.com.

Tällä hetkellä torstaiblogien toimintaa ei olla ajamassa alas, mutta kukaan meistä ei voi täysipäiväisesti eikä aina edes joka päivä seurata blogien tapahtumia. Ainakin Runotorstaissa osallistujat näyttävät onneksi löytäneen runopostauksiin Runotorstain kommentti-ilmoitusten kautta. Koska edelleenkin hoidan yksin Runotorstain moderointia, ei parannusta asiaan ole juuri tulossa. Jos joku ehtii ja on kiinnostunut liittymään torstaiblogien tiimiin, voi ottaa yhteyttä sähköpostimme kautta.

- Tuima


Mutta sitten runoasiaan. Tämän kerran haasteena on sana  säde. Valokuvien aihe pitää käydä kurkkimassa Valokuvatorstain sivulta.


Runoiloa kaikille!

 
Osallistujat: BLOGGERia käyttävät: 12.5. päivättyjä sivujanne ei löydy, ilmeisesti bloggerissa on häikkää, palataan asiaan! Ja josta johtuen järjestys nyt vähän heittää...

26. Jl: Virtaavat ajatukset
25. Winnie: Antiblog
24. John: Fictitious
23. Raila: Valoon ja tuuleen
22. PeteQ: Päivän runo
21. Careliana. Pöytälaatikko goes cyberspace
20. Haneli: Koevedoksia
19. Unelmikko: Haasteen takaa
18. Viivu: Runotarha
17. Kristian: Kellari
16. Johanna: Prahan keväässä
15. Helanes: Haikuilua
14. Maria: Toisesta näkökulmasta
13. Hilbert: Kiltin kapina
12. Arleena: Arleenan sanomat
11. Erikeeper: Erikeeperin runnoja
10. Crizzy: Eksynyt elämään
9. Hirlii: Preivi
8. jip: Runotar kirjoittelee 6/6
7. Esa Suomaa: Runosuo
6. Lachesis: Sanojen takana, musiikin reunalla
5. Runopasanen: sanapasanen
4. Saga: Luovuuteni Lähteillä, Sagan RunoSivut
3. Oh-show-tah hoi-ne-ne: Harmaasusi
2. Puujalka: Puujalka
1. Una Reinman: Unan maailma