Kesälomat on tältä erää vietetty ja nyt on aika palata takaisin runo- ja valokuvahaasteiden pariin. Tervetuloa siis uudet ja vanhat osallistujat!

Kesähaasteeksi annoimme kirjoittaa ympäristön- ja luonnonsuojeluun tai ylipäätään luonnon merkitykseen liittyvä runo. Tänä kesänä luonto on antanutkin paljon mietittävää ja uusiakin kokemuksia, joten haasteeseen liittyviä aihelmia runoihin löytynee.

Valokuvatorstaissa puolestaan haasteena on Ilmastoteko, jolla osallistutaan koululaisten ideoimaan ilmastonmuutosta vastustavaan kampanjaan. Kampanjan ideana on kerätä suuri valokuvagalleria ilmastoystävällisiin tekoihin haastavista tai omia arjen ilmastotekoja esittävistä kuvista. Oppilaiden keksimät aihepiirit galleriassa ovat: liikenne, ruoka, pakkausmateriaalit ja kierrätys.

 

Lopuksi vielä tärkeä tiedote: Voit tykätä Torstaiblogeista nyt myös Facebookissa!!! Valokuva- ja Runotorstaille on avattu oma sivu Facebookissa, jonka tavoitteena on toimia aktiivisesti näiden blogien ohessa. Pyrimme julkaisemaan joka viikko haasteen myös Facebookissa. Sivuilla voidaan myös keskustella Torstaiblogeihin, valokuvaukseen ja runoihin liittyvistä asioista. Sivun on siis tarkoitus tukea ja tuoda lisämaustetta toimintaan, haasteisiin kuitenkin vastataan perinteisesti täällä blogien puolella. Katsotaan miten homma lähtee kehittymään. Menkää ja tykätkää!


Osallistujat tiistaina 31.8.

21. Jouni: Elämäpeli runo
20. Milanarda: Map oh the Problematique


Osallistujat maanantaina 30.8.

19. John: Fictitious


Osallistujat sunnuntaina 29.8.

18. Satu: Kootut runot


Osallistujat lauantaina 28.8.

17. Raunis: Kootut sekopäänovellit
16. Pasanen: pasanen
15. Crizzy: Eksynyt elämään
14. Careliana: Pöytälaatikko goes cyberspace


Osallistujat perjantaina 27.8.

13. kahill77: Onnelliset
12. Ilona: Ilonan Julmat Sivut
 

Osallistujat torstaina 26.8.

11. Helanes: Haikuilua
10. Ari: TypoBlog
9.   Arleena: Arleenan sanomat
8.   Nemo: Ei kukaan
7.   Erikeeper: Erikeeperin runnoja
6.   Liplatus: Askeleet
5.   Hilbert: Juuri
4.   Lachesis: Sanojen takana, musiikin reunalla
3.   Diina: Runokaivo
2.   Oh-show-tah hoi-ne-ne: Harmaasusi
1.   Kristian: Kellari